New Step by Step Map For دفاتر پلمپ شده موسسه

دفتر دارایی: یکی دیگر از دفاتر می‌خواهیم آن را بررسی کنیم دفاتر دارایی هستند. در واقع تاجر باید به صورت سالیانه تمامی اموال و دارایی‌های منقول و غیرمنقول، بدهی‌ها و مطالبات خود را با جزئیات کامل و به ترتیب در این دفتر وارد کند.

مبنای مشخص کردن این درآمدها، پلمپ دفاتر قانونی است. اگر دفاتر پلمپ نشوند، امکان تسلیم اظهارنامه مالیاتی و همچنین دریافت کارت بازرگانی وجود ندارد.

– در شرکت های سهامی، داشتن دفتر سهام اجباری است ولی نیازی به پلمپ ندارد.

بر طبق ماده ۷- دفتر مشاغل (دفتر درآمد و هزینه) دفتری است که حداقل دارای ستون هایی برای درج تاریخ، شرح معاملات، درآمد، هزینه و دارایی های قابل استهلاک باشد و معاملات مذکور به ترتیب تاریخ وقوع در آن ثبت گردد به طوری که در پایان سال تعیین جمع درآمد و هزینه شغلی مودی و تنظیم حساب سود و زیان از آن امکان پذیر باشد. سایر دفاتر ، اسناد حسابداری و مدارک حساب

اشخاص حقیقی و حقوقی باید مدارک زیر را در سامانه پلمپ دفاتر بارگذاری کنند:

دفاتر تجاری برای تمامی اشخاصی است که به عنوان تاجر شناخته می‌شوند.

یکی دیگر از سوال‌های که برای انجام پلمپ دفاتر باید به آن پاسخ دهیم این است که چه اشخاصی مشمول عملیات پلمپ دفاتر قانونی می‌شوند؟ در پاسخ باید گفت که سه دسته افراد حقیقی و حقوقی هستند که ملزم به پلمپ دفاتر قانونی هستند که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

    ثبت شرکت در رامهرمز   رامهرمز یکی از شهرهای استان خوزستان محسوب می شود، که به دلیل سکونت و کسب و کار در این منطقه امکانات ثبت شرکت را در خوزستان فراهم میکند.

تجاری” از سامانه اقدام می نمایند . و سپس کلیه اطلاعات درخواست به سازمان ارسال خواهد شد .

با ورود اطلاعات در سامانه، ۳ روز برای ثبت اظهارنامه پلمپ دفاتر و مهر و امضا کردن آن مهلت دارید.

هر مودی مشمولان قانون مالیات، بایستی دفاتر قانونی پلمپ شده روزنامه و کل را تهیه کرده و آن را به خوبی ضبط و نگهداری کند تا اگر با درخواست رسیدگی ممیزان سازمان امور مالیاتی مواجه شد، مراتب را به آن ها تسلیم کند.

بر طبق ماده ۱۴- کلیه عملیات ثبت شده در دفاتر روزنامه هر ماه باید حداکثر تا پانزدهم ماه بعد به دفتر کل نقل شود.

تبصره ۳- در مواردی که دفاتر موضوع این آیین نامه توسط مقامات قضایی یا سایر بیشتر مراجع قانونی از دسترس مودی خارج شود و صاحب دفتر از تاریخ وقوع این امر حداکثر ظرف سی روز دفاتر جدید امضاء، پلمپ و عملیات آن مدت را در دفاتر جدید ثبت کند، تاخیر ثبت عملیات در این مدت به اعتبار دفاتر خللی وارد نخواهد کرد.

دفاتر قانونی مودیان، پلمپ شده تسلیم آن ها می شود و نباید از پلمپ خارج شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *